inspiratie,  nieuws,  toekomstverkenningen

Podcasts De Zeven Zonden van Brabant

DFS-lid BrabantKennis lanceerde vorige maand de podcastserie de Zeven Zonden van Brabant. Aan de hand van de Zeven Zonden onderzoekt cabaretière Karin Bruers Brabant en de Brabanders. Met bijzondere reportages en goede gesprekken met verrassende experts. De podcast biedt een nieuw perspectief op de provincie – en een verfrissende blik op de toekomst. 

Niet om in vroeger vast te blijven zitten, maar om ervan te leren. Niet omdat de Brabanders zondiger zijn dan andere Nederlanders, maar omdat ze kritisch op zichzelf durven te zijn. Niet om het verleden te veroordelen, maar om de toekomst te openen. Want wie zijn falen van gisteren vergeet is gedoemd die morgen te herhalen.

Zeven podcasts over zeven zonden. Gulzigheid ~ Lust ~ Verdriet ~ Woede ~ Luiheid ~ Hoogmoed ~ Afgunst. Allemaal even zondig, maar ook zinnig. En soms zelfs zalig. Met gasten uit Brabant en de rest van Nederland, waaronder Buro Zorro, Jelle van Baardewijk, Ionica Smeets, Steven Brunswijk, Bas Heijne, Jan Latten en Bart Brandsma.

Hier vind je de trailer: https://shows.acast.com/de-zeven-zonden-van-brabant/episodes/trailer-de-zeven-zonden-van-brabant

Heb je al zin gekregen om ze alle zeven te gaan luisteren? Dat kan via je favoriete podcastapp, of – met tijdlijnen met doorleestips – via www.brabantkennis.nl/podcasts.