PIELPAGINA

een actief bestuur dat zich inzet voor kennisverspreiding, organisatie van evenementen en het verbinden van ons netwerk

1612232457415

Roanne van Voorst

Toekomst-antropoloog – Voorzitter

De afgelopen vijftien jaar deed Roanne antropologisch onderzoek naar de toekomst. Zoals de toekomst van klimaatveranderingen, van conflict, van voedsel en van intimiteit. Momenteel richt Roanne zich op de toekomst van gezondheidszorg, en de toekomst van technologie in niet-Westerse gemeenschappen. Ze werkt als Docent aan de UvA en schrijft non-fictie en fictie boeken, zoals ‘Ooit aten we dieren’

evelien

Evelien Dieleman

Trendonderzoeker – secretaris

Werkt parttime als docent bij Fontys, opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle. Ze doceert vakken op het gebied van trendonderzoek en scenarioplanning. Vanuit haar eigen trend research agency ‘TrendCult’ werkt ze voor zowel profit als non-profit klanten. Ze helpt hen met trendonderzoek en toekomstverkenningen op allerlei gebieden. Nog liever traint ze deze organisaties om zichzelf op termijn overbodig te maken.

1695728692593

Sicco Maathuis

Trendonderzoeker – penningmeester

Sicco koppelt trends aan toekomstige ambities van organisaties. Hij zet ecosystemen op die duurzame prestatieverbeteringen voortbrengen. Technologische vernieuwing laat hij hand in hand gaan met een groei van werkplezier en inspiratie.

1696591519841

Michelle Hermans

Trendonderzoeker – algemeen bestuurslid

Als trendonderzoeker helpt Michelle mensen de toekomst verbeelden. Dat doet ze door continu haar voelsprieten te gebruiken om op te pikken wat er allemaal verandert in onze maatschappij. Eerder deed Michelle dat voor bedrijven, organisaties en overheden, nu mag ze studenten van de Fontys opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle (TCL) de fijne kneepjes van het vak leren.

1684481025574

Manouk van de Ven

Trendonderzoeker – algemeen bestuurslid

Manouk is afgestudeerd van de opleiding Trend Research & Concept Creation in Lifestyle en past haar kennis nu toe in haar werk als (trend)onderzoeker. Door haar open blik duikt ze graag in uiteenlopende thema’s, de toekomst van de gezondheidszorg is op dit moment toch wel haar favoriet.