Lidmaatschap

De Dutch Future Society is een wereldwijd netwerk van toekomstprofessionals. Wij zijn de Nederlandse afdeling van dat netwerk. Heb je een bovengemiddelde of professionele interesse in de toekomst, trends en innovatie? Wordt dan lid. Met een lidmaatschap heb je toegang tot onze content en onze (partner)evenementen. Daarnaast heb je toegang tot alle andere aangesloten professionals: een rijk netwerk. En je kan blogs indienen voor op de site en in de nieuwsbrief.

Lid worden
Je bent al lid van Dutch Future Society vanaf € 75,00 per (volledig) jaar. Studenten krijgen 50% korting. Wil je lid worden? Mail je naam en de organisatie waar je werkt naar info@dutchfuturesociety.nl. Dan nemen we contact met je op!

Ook is het mogelijk om je als organisatie of bedrijf bij Dutch Future Society aan te sluiten. Heb je daar interesse in, dan gaan we graag in gesprek over een passende vorm voor lidmaatschap, partnerschap en/of een andere vorm van samenwerking. Neem ook hiervoor contact op via info@dutchfuturesociety.nl.