algemeen,  de belangrijkste vragen voor 2021,  nieuws

Thema’s voor 2021

Onze ambitie voor 2021 is om meer samen te werken met onze leden, onder andere als het gaat om de inhoud van de DFS Toekomstcafés.

Aan de hand van twee thema’s – ‘De toekomst van waarheid’ en ‘De toekomst van tradities’ – gaan we op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking in onderzoek en organisatie. Waarheid staat in maart op de agenda. Tradities in mei. We horen graag wie van jullie zich aanbiedt om hier een rol in te spelen. 

Om te beginnen ‘De Toekomst van Waarheid’: die staat gepland op 17 maart 2021. Ben je hier zelf mee bezig, weet je een (internationale) spreker die hier iets over te zeggen heeft en wil je actief bijdragen aan het opzetten van deze bijeenkomst? Stuur ons dan een mail. Vind je het interessant om hier (samen met anderen) een artikel over te schrijven, dan werken wij graag mee om dit geplaatst te krijgen.

Wil je meedenken en werken aan een van de thema’s? Laat van je horen via info@dutchfuturesociety.nl en we verbinden je met andere leden die hier ook mee aan de slag willen.