Over DFS

Wat doet DFS? En wat kan DFS voor jou betekenen?


Community.

DFS biedt een netwerk voor iedereen die enthousiast is over de toekomst. Ons netwerk geeft je de gelegenheid om vragen te stellen en ideeën te delen. We proberen onverwachte ontmoetingen te organiseren over kennis en ideeën op het gebied van toekomstonderzoek. Uitwisseling en ontmoeting tussen denkers, doeners, wetenschappers, ondernemers en futuristen staat centraal.

Events.

DFS organiseert – het liefst samen met anderen – uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen waarin de toekomst centraal staat. Nieuwsgierig naar onze events en thema’s? Bekijk hier onze evenementenkalender.

Insights.

DFS helpt om trends van hypes te onderscheiden. We delen tools, methodieken, best practices en interessante toekomstbeelden. We helpen om je te oriënteren in het veld van toekomstverkennen: op welke manier kun je jouw vragen het beste onderzoeken? Dat doen we in blogs en we geven graag tips voor interessante content en events, ook van anderen. En je mag altijd contact met ons opnemen.

Professionalisering.

DFS ontwikkelt en toetst tools en methoden om over de toekomst na te denken. Ook dragen leden van ons bij aan curricula van trend-, innovatie- & toekomstscholen. Waar mogelijk dragen we ons steentje bij aan de professionalisering van toekomstdenken en toekomstonderzoeken.