Laatste afgelopen Evenementen

DFS Nieuwjaarsborrel

Vrijdag 3 februari 2023 | live We proosten samen op een inspiratievol nieuw jaar. Graag delen we met jullie op dit feestelijke moment onze vernieuwde strategie. Wat gaat 2023 - de toekomst - ons brengen? Schrijf je hier in via Eventbrite. Dit evenement is alleen toegankelijk voor betalende leden van de Dutch Future Society. Ieder lid kan maximaal twee kaarten aanschaffen en dus een introducee meenemen. Nog geen lid van DFS maar wel geinteresseerd? Lees hier meer over een lidmaatschap.

De roes van de toekomst – Boekpresentatie ‘Roes’ door Jeanneke Scholtens

Woensdag 14 december | online ''De dag van de ommekeer was donderdag 23 mei, nu 2,5 jaar geleden. De dag dat ik stopte met drinken. Terwijl ik dacht vette zelfreflectie te hebben, sloeg ie me nu toch even keihard op mijn bek. Omdat ik niet de wijn dronk, maar de wijn mij. En dus stopte ik. Abrupt.'' Jeanneke Scholtens, toekomstonderzoeker en schrijver van Roes, over haar toekomst zonder alcohol, en een gesprek over de toekomst van drugs. Inspiratie voor goede voornemens! Schrijf je hier in via Eventbrite. Dit evenement is alleen toegankelijk voor betalende leden van de Dutch Future Society. Ieder lid kan maximaal twee kaarten aanschaffen en dus een introducee meenemen. Nog geen lid van DFS maar wel geinteresseerd? Lees hier meer over een lidmaatschap.

Trendrede 2022

TBA

Op 2 december 2022 zal de nieuwste TrendRede plaatsvinden. En dit jaar wordt die in co-creatie ontwikkeld. We leven in een tijd waarin de verschillende crises in razend tempo over elkaar heen buitelen. De gevolgen zijn vaak complex, soms verwarrend en zelfs angstaanjagend. Waar vinden we de hoop om de grote uitdagingen die we voor onze kiezen krijgen op een positieve manier tegemoet te treden? Wat betekent groei nog in een systeem dat aan alle kanten tegen zijn grenzen aanloopt? Hoe zorgen we ervoor dat we moed houden en doorpakken? Ook zo’n behoefte aan duiding en nieuwe perspectieven? Kom dan naar de presentatie van de TrendRede 2022. De Trendrede is een initiatief van Nederlandse toekomstdenkers. Jaarlijks kaderen en clusteren we de actualiteit. En wij verkennen de wenselijke richtingen waarin de ontwikkelingen gebogen kunnen worden. De Trendrede is bedoeld als inspirerend startpunt en denkstuk dat Nederlandse bedrijven, organisaties en overheden helpt gericht over de toekomst na te denken. We willen met de beredeneerde lijnen de discussie en besluitvorming op sociaal-maatschappelijk vlak verder op weg te helpen Meer informatie op www.trendrede.com en Pakhuis De Zwijger.

Gratis