Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijd voor bubbels: Boekpresentatie ECHT NEP en een virtuele nieuwjaarsborrel

do 20 januari 2022 | 16:00 18:00 CET

Het voelt al bijna normaal, zo’n virtuele nieuwjaarsborrel… Want ook in 2022 knallen we weer digitaal het nieuwe jaar in. Natuurlijk doen we dat met bubbels en op een feestelijke manier.

Want over bubbels gesproken… we hebben een heel mooi programma in petto: tijdens deze nieuwjaarsborrel vertelt Sander Duivestein namelijk meer over het boek Echt Nep, over digitale bubbels, desinformatie, mediamanipulatie en de kracht van verhalen vertellen.

Duivestein geeft ons een kijkje in de virtuele leefwereld van generaties Z en Alpha, voor wie digitale identiteit  misschien wel belangrijker is dan fysieke identiteit. Hij neemt ons mee naar web 3.0 en werpt een frisse blik op the metaverse. 

Echt Nep is het nieuwste boek uit de stal van Bot Uitgevers en we zijn er trots op dat we Sander Duivestein bereid hebben gevonden om met ons het nieuwe jaar in te luiden. Duivestein is werkzaam bij VINT, het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie van SogetiLabs (Cap Gemini). Echt Nep schreef hij samen met collega’s Menno van Doorn en Thijs Pepping. 

We zien je graag de 20ste! Meld je aan via Eventbrite! Introducees zijn van harte welkom. En de bijeenkomst wordt des te leuker als je van tevoren alvast het boek hebt gelezen. Mooie bezigheid voor tijdens de donkere decemberdagen wellicht? Lees hier onze recensie van het boek, of schaf alvast een exemplaar aan.

Praktische informatie

  • Datum: 20 januari 2022
  • Tijd: 16.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Online (Zoom)
  • Toegang gratis (alleen voor leden en introducees)
  • Aanmelden: Eventbrite

Let op! Meld je uiterlijk vrijdag 14 januari 2022 aan! Dit in verband met voorbereiding van de bijeenkomst.