Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DFS Toekomstcafé | LAB TOEKOMSTIGE GENERATIES

do 18 november 2021 | 15:30 17:30 CET

Al gehoord van onze concullega’s van het Lab Toekomstige Generaties? Dat is een relatief nieuwe organisatie, die zich bezighoudt met de toekomst – onder andere door jonge mensen uit te nodigen mee te denken over belangrijke thema’s. 
 
Het Lab kreeg sinds hun bestaan al een aantal indrukwekkende dingen voor elkaar : van beleidsbemoeienis tot grote events, tot een nominatie voor de duurzame dinsdag 2021. 
 
Reden genoeg voor ons, om ze eens uit te nodigen om zich voor te stellen, temeer daar ze een aantal methodieken gebruiken en discussieren over thema’s die onze leden, denken wij als bestuur, óók behulpzaam en relevant vinden. 
 
Op 18 November zal bestuurslid Marga Miltenburg zich voorstellen. Wij kunnen haar het hemd van het lijf vragen, input leveren op wat zij vertelt, en – wie weet – een samenwerking opzetten. Ben jij erbij? Meld je aan via Eventbrite!
 

Datum en tijd

do., 18 november 2021

15:30 – 17:30 CET

Aan agenda toevoegen

Locatie

Online evenement

Het DFS Toekomstcafé vindt iedere twee maanden plaats. Met interessante sprekers en bijzondere onderwerpen. Ben je erbij? Meld je dan aan via Eventbrite!

Meer informatie over deze editie van het Toekomstcafe volgt binnenkort. 

Dit evenement is alleen toegankelijk voor betalende leden van de Dutch Future Society. Ieder lid kan maximaal twee kaarten aanschaffen en dus een introducee meenemen. Nog geen lid van DFS maar wel geinteresseerd? Lees hier meer over een lidmaatschap.

Gegevens

Datum:
do 18 november 2021
Tijd:
15:30 – 17:30 CET
Kosten:
Gratis (alleen leden en introducees)
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dfs-toekomstcafe-18-november-2021-155579401177

Organisator

DFS

Online

Nederland