Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DFS Toekomstdiner met Roanne van Voorst

wo 5 februari 2020 | 18:00 - 22:30 CET

€50 – €75

In december waren er (kerst)diners genoeg. Bij DFS denken we graag vooruit, en daarom organiseren wij een DFS Nieuwjaarsdiner op 5 februari 2020. Op DFS-events hebben we altijd het idee dat er net niet genoeg tijd is om elkaar goed te spreken. Daarom organiseren we dit diner in het teken van ons vak. We willen graag ideeën uitwisselen over toekomst verkennen, hoe we leren als professionals en hoe we elkaar kunnen versterken in het vak. We zijn natuurlijk ook op zoek naar ideeën voor DFS in 2020!

Dat doen we niet zomaar ergens. Op Strijp-S in Eindhoven serveert chef Pepijn Meijers (PIPPENS) aan één lange tafel 20 bijzondere gangen. Zijn gerechten zijn spectaculair! De afgelopen twee jaar organiseerde Pepijn samen met food designer Katinka Versendaal Van The Eatelier  bijzondere lunches en diners tijdens de Dutch Design Week, waaronder Evolution of the omnivore. Reden genoeg om Pippens te vragen of hij ook eens voor ons wil koken. Neem hier vast een kijkje in de keuken van Pippens.

Special guest: Roanne van Voorst
Roanne van Voorst is antropoloog van de toekomst en schreef onlangs het boek ‘Ooit aten we dieren’. Hoe kijken we over een aantal jaar terug naar ons leven nu? Kunnen we ons dan nog voorstellen dat we ooit dieren hebben gegeten? In haar boek zoomt Roanne in op de cultuur van eten: hoe komen we van ‘melk is goed voor elk’ naar een eetcultuur waarin we beter omgaan met dier en natuur? Haar boek is nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor de vegetariërs en flexitariërs onder ons, maar ook voor verstokte vleeseters. Tijdens het toekomstdiner leest ze voor uit haar boek, en gaan we met elkaar in gesprek over patronen in het heden, maar dan vanuit de toekomst.

Praktisch
Datum: 5 februari 2020
Aanvang: 18.00 uur inloop, 18.30 aan tafel
Locatie: The Table by Pippens, Strijp-S, Eindhoven
Adres: Philitelaan 61-01,

Tickets
Bestel hier je ticket!

  • DFS-leden krijgen een korting aan van €25,-. Het 20(!)-gangendiner, inclusief drankarrangement kost dan  €50,-
  • Ben je (nog) geen lid? Dan betaal je  €75,- inclusief drankarrangement. Of lees hier hoe je lid wordt van DFS.

Let op! Meld je aan vóór 24 januari, 17.00 uur.

 

Gegevens

Datum:
wo 5 februari 2020
Tijd:
18:00 - 22:30 CET
Kosten:
€50 – €75
Evenement Tags:
, ,

Locatie

The Table by Pippens, Strijp-S, Eindhoven 
Philitelaan 61-01
Eindhoven, 5617 AL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

DFS