Partners van DFS

De Dutch Future Society drijft mede op bijdragen van bedrijven en organisaties. Is uw bedrijf ook actief bezig met de toekomst? Sluit u dan aan als sponsor. We organiseren dan gezamenlijk evenementen, waardevolle content delen we met onze leden en het bedrijfslogo maken we zichtbaar op onze website, in de nieuwsbrief en op evenementen.

Futureconsult helpt organisaties op de toekomst te anticiperen en hun eigen toekomst vorm te geven. Zij is gespecialiseerd in scenarioplanning voor visie- en strategieontwikkeling. Futureconsult schrijft zelf scenario’s en / of werkt als procesmanager bij voorbereiding, ontwikkeling en implementatie van scenariotrajecten binnen organisaties. Daarnaast geven zij masterclasses over de theorie en praktijk van scenarioplanning.
————-

De ROZENBROOD Trendacademy is een modulair trainingsprogramma om te leren trendwatchen. Het basisprogramma bestaat uit 3 modules van elk 6 bijeenkomsten waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Na het volgen van dit programma weet je wat trends zijn, hoe je er onderzoek naar doet en hoe je ze kunt verwoorden en verbeelden. De opleiding is bedoeld voor volwassen professionals die trendonderzoek graag in hun werk willen gebruiken.

De Trendacademy is een initiatief van ROZENBROOD. De trendwatchers van ROZENBROOD zetten hun praktijkkennis in het programma van de Trendacademy onder het motto ‘Beeldvorming voor de toekomst’: Picturing the Future!
————-

Shaping Tomorrow is een  AI-gedreven onderzoeks-tool, met een horizonscan en sociale en strategische analysetools. Hiermee kan je diverse scans uitvoeren en outlook-rapporten samenstellen. Shaping Tomorrow biedt dit platform gratis aan DFS-leden. Om een ​​demo in te plannen, klik hier.

We staan open voor nieuwe partners die geïnteresseerd zijn in trend- en toekomstonderzoek en futurisme en willen bijdragen aan onze organisatie, hetzij financieel, hetzij met materiële ondersteuning (denk bijvoorbeeld aan locaties of anderszins). Neem voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op via info@dutchfuturesociety.nl.