Nieuwe bestuursleden gezocht!

April 26, 2018 15:35

We zijn op zoek naar DFS-leden die willen helpen om de Dutch Future Society te versterken als nieuw bestuurslid. Dat kan met goede ideeën of met organisatietalent. Of natuurlijk met allebei.

Wat het DFS-bestuur doet
Als bestuur van DFS zorgen we ervoor dat de agenda gevuld is. We organiseren events. Soms zelf (denk aan Your brain in 2030 bij SupperClub Amsterdam in september 2017) en soms samen met partners (bijvoorbeeld de keynote van futurist Gerd Leonhard in samenwerking met FreedomLab in januari 2018). We zorgen ervoor dat DFS’ers elkaar geregeld kunnen ontmoeten (de DFS Toekomstcafés). En we zorgen ervoor dat we ook online kennis met elkaar delen. Als bestuur onderhouden we (internationale) partnerships, zoals met de APF (Association of Professional Futurists). En we denken na over de koers van DFS.

Interesse?
Wil je meer weten? Mail ons via info@dutchfuturesociety.nl om een kop koffie te drinken of even te bellen.

Wil je graag bestuurslid worden? Laat ons voor 17 mei weten dat je interesse hebt door ons een mailtje te sturen en daarin alvast kort toe te lichten wat je zou willen toevoegen aan DFS. Freija en Maja voeren gesprekken met iedereen die zich aanmeldt. Op basis van die gesprekken stellen we een divers team samen, zodat verschillende kwaliteiten en interesses vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Voertaal van het bestuur is Nederlands. Deze bestuursfunctie is op vrijwillige basis.

Over DFS
De Dutch Future Society is een netwerk van en voor strategen, trendwatchers en futurologen vanuit allerlei bedrijfstakken en overheidsinstellingen en is partner van de Association of Professional Futurists. Lees hier meer over de Dutch Future Society en kijk eens rond op onze website.

Share this with others:
Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.