Add your event to our calendar!

The Dutch Future Society aims to provide a platform for all those who are involved with the future, including businesses and other organisations. Please do let us know about any interesting event or meeting that you would like te see featured on our event calendar by sending an email to info@dutchfuturesociety.nl, so that we can better share the knowledge and experience of our field!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conferentie De Toekomst van Energie

18 September, 2017 @ 14:00 - 17:00

Logo voor STT conferentie "De toekomst van energie"

De verkenning naar de toekomst van energie zit in een afrondende fase, hierbij hoort natuurlijk het verschijnen van een STT publicatie. De publicatie “En toen ging het licht aan…” wordt op maandag 18 september a.s. gepresenteerd  tijdens een eindbijeenkomst.

Tijdens de conferentie worden de uitkomsten van de STT-verkenning naar de toekomst van energie toegelicht en kunt u meepraten over de kansen en mogelijkheden die we hebben om de toekomst vorm te geven.

Het wordt een interactieve middag met lezingen, workshops en discussie en ook wordt de publicatie ‘En toen ging het licht aan….’ gepresenteerd..

Ben je geïnteresseerd in de technologische mogelijkheden op gebied van energie en de kansen die er liggen om samen een emissievrij energiesysteem op te bouwen? Schrijf je dan hier in!

Share this with others:
Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Details

Date:
18 September, 2017
Time:
14:00 - 17:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
,
Website:
https://stt.nl/event/slotconferentie-de-toekomst-van-energie/

Organizer

Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT)
Phone:
070 3029830
Website:
www.stt.nl

Venue

KIVI
Prinsessegracht 23
Den Haag, Zuid-Holland 2514 AP Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.kivi.nl