DFS Toekomstcafé

November 9, 2017 09:09

Als toekomstverkenners opereren we toch meestal een beetje in ons eentje.  Als ‘kleine’ zelfstandige of als specialist binnen een organisatie. Daarom organiseren we voor DFS Members binnenkort het DFS Toekomstcafé. Heb je behoefte om eens met collega-toekomstverkenners ervaringen uit te wisselen, kennis te delen of gewoon over ons vak te spreken? Dat kan op donderdag 14 december!

Waarover gaat het DFS toekomstcafé? Over datgene wat ons bindt, vanuit ons DFS-motto better foresight for a better future. Over alles wat met ons vak te maken heeft.

Wij agenderen alvast één thema: het beeld van de toekomstverkenner in de media. Dit n.a.v. 3 recente boeken met een futuroloog in de hoofdrol: Dan Brown – Oorspong,  Maxim Februari – Klont en Martijn van der Kooij – De roofvogel.

Als deelnemer is het aan jou om andere thema’s in te brengen. Denk bijvoorbeeld aan ervaringen met publieksmedia, nieuwe manieren om te komen tot toekomstverkenningen of recente ontwikkelingen in de markt.

DFS zorgt voor een gespreksleider die de wensen en interesses inventariseert en zal zorgen voor een (enigszins) gestructureerd verloop van het gesprek.

Afhankelijk van interesse en actualiteit zullen we voortaan vaker van dit soort bijeenkomsten organiseren.

Praktisch:
Wat: DFS-Toekomstcafé
Wanneer: donderdag 14 december, vanaf 16.00 uur
Locatie: Amsterdam – exacte locatie zal nog worden bepaald, afhankelijk van de interesse

Ook komen? Geef je dan op via info@dutchfuturesociety.nl en geef eventueel de thema’s aan die jij graag zou bespreken. Ben je nog geen lid van de Dutch Future Society? Hier kun je DFS Member worden.

We hopen jullie te zien bij het DFS Toekomstcafé!

Share this with others:
Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.