Congres ‘Aan de slag met Collectieve Intelligentie’

April 13, 2017 16:51

Sentia stelt een gratis ticket beschikbaar voor de eerste drie DFS Members die zich aanmelden! Zie onderaan voor meer.

Collectieve Intelligentie staat steeds meer in de belangstelling. Door ontwikkelingen in de technologie maar ook door andere manieren van (decentraal) organiseren. Hierdoor kunnen onze organisaties en netwerken en onze samenleving steeds slimmer worden. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe geef je een impuls aan het vergroten van de collectieve intelligentie in jouw organisatie of netwerk? Hoe kunnen we dit inzetten om het probleemoplossend vermogen van onze organisaties te vergroten?

Samen met mensen uit de praktijk en de wetenschap gaan we op 9 mei aan de slag om concrete antwoorden te vinden op deze kernvragen. De sprekers tijdens dit congres geven met korte en boeiende verhalen inspiratie. Interactieve sessies met álle deelnemers zorgen voor praktische oplossingen en invulling van collectieve intelligentie.

Aan het einde van deze dag kun je met collectieve intelligentie aan de slag in jouw eigen organisatie/netwerk.

Het volledige programma, informatie over de sprekers en hoe je je kunt aanmelden lees je op de congressite (www.sentia-uitgeverij.nl).

Gratis ticket voor DFS Members

Sentia heeft drie gratis tickets beschikbaar gesteld voor de eerste DFS Members die zich aanmelden voor dit congres! Log snel in (of registreer als DFS Member) om kans te maken!


Datum: 9 mei 2017

Locatie: Utrecht, Auditorium Hoofdkantoor Rabobank

Kosten: Deelname inclusief lunch, koffie/thee en borrel € 85,- (incl. BTW)

Share this with others:
Facebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditlinkedinmail

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.