Het bestuur

Dutch Future Society heeft een actief bestuur dat zorgt voor kennisverspreiding, organisatie van evenementen en het verbinden van het netwerk. Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf betrokken en gedreven mensen.

Maja Bosch – Voorzitter
https://www.linkedin.com/in/maja-bosch

De afgelopen jaren heb ik veel DFS-leden ontmoet en allemaal vertelden ze me iets dat ik nog niet wist. Dat is de belangrijkste reden dat ik het zo leuk vindt om deel uit te maken van DFS. Het is ook de voornaamste reden dat ik samen met de andere bestuursleden en alle enthousiastelingen in ons netwerk wil bouwen aan de toekomst. Daarnaast werk ik bij Futureconsult, een adviesbureau dat organisaties helpt om te anticiperen op trends.


Rosemarie Konijnenburg – Secretaris
https://www.linkedin.com/in/hetrijkderverbeelding/

Als merkstrateeg ben ik voornamelijk bezig met het verbinden van mensen en ideeen, zowel binnen als buiten organisaties. Dat doe ik door middel van storytelling, conceptontwikkeling, organisatieontwikkeling en innovatie. Ook binnen DFS is mijn voornaamste doel – samen met de andere (bestuurs-)leden van DFS – verbinden. Mijn ambitie is om DFS nog verder te versterken zodat we ons vakgebied kunnen helpen in het gidsen van de samenleving en het bedrijfsleven op weg naar de toekomst.


Gerben TijkkenPenningmeester
https://www.linkedin.com/in/gerbentijkken

Al zolang ik me kan herinneren ben ik gezegend met een ongelooflijke dosis nieuwsgierigheid. Ik weet niet of dat een vloek of een zegen is. Het heeft wel geleid tot een alles overstijgende interesse in alles wat nieuw is, met een bijzondere focus op technologie en wetenschap. Profesioneel gezien kwam ik hierdoor in de IT terecht. Het lijkt wel alsof IT een vakgebied is waar tijd gecomprimeerd wordt, waardoor verandering op een hoger tempo plaatsvindt dan in andere vakgebieden. Dit maakt dat nadenken over volgende week vaak veel wegheeft van ver in de toekomst kijken. Toen ik DFS leerde kennen was ik dan ook blij verrast dat er evenementen waren waar ik gelijkgestemden kon ontmoeten, daar draag ik graag aan bij.


Saar van der Spek – algemeen bestuurslid
https://www.linkedin.com/in/saarvanderspek/

Al sinds het begin van mijn carrière houd ik me bezig met de vraag hoe we nu en in de toekomst op een prettige en menselijke manier samen kunnen leven, wonen en werken. Mijn missie is om als zelfstandig toekomststrateeg professionals, non-profit organisaties en bedrijven op het gebied van trend- en toekomstonderzoek te verbinden en om het DFS-netwerk nog sterker en zichtbaarder te maken en zo samen aan een betere, duurzame toekomst te bouwen.


Roanne van Voorst – algemeen bestuurslid
https://www.linkedin.com/in/roannevanvoorst/

tekst volgt.